Cтартап Morand представив особливу гібридну систему батарей

Oчoлювaний кoлишнім гoнщикoм «Фoрмули-1» Бeнуa Мoрaнoм швeйцaрський стaртaп Morand рoзрoбив нoву тexнoлoгію бaтaрeй к eлeктрoмoбілів, якa мoжe зaряджaти aкумулятoри швидшe, ніж власник звичайної машини заллє пальне у бензобак, повідомляє Interesting Engineering. Нова технологія є гібридною системою, яка використовує технології традиційних батарей та ультраконденсаторів.

Вслед даними American Petroleum Institute, середній пора заправки автомобіля з ДВЗ становить дві хвилини, а нова гібридна способ eTechnology дозволяє заряджати електромобілі всього вслед за 72 секунди, що майже в півтора раза менше. Крім того, eTechnology може запропонувати набагато триваліший термін служби порівняно з літій-іонними батареями, які зазвичай використовуються в електрокарах.

Під момент тестування прототипу рішення eTechnology батарею вдалося зарядити по 80% за 72 секунди, перед 98% за 120 секунд і по 100% за 2,5 хвилини, близ струмі до 900 А і 360 кВт. Незалежне тестування проводилось компанією Geo Technology.

Розробники попереджають, що їхня учение поки що безлюдный (=малолюдный) підходить для «далекобійних» машин з великими батареями, типу Tesla (місткістю 100 кВт.годок і більше), але технологія добре підходить во (избежание маленьких міських автомобілів, таких як Citroen Ami (з батареєю місткістю 5,5 кВт.годок). Технологія також може бути корисною к дронів і електровелосипедів, яким потрібна швидка зарядочка. У Morand стверджують, що електровелосипед із батареєю місткістю 6 А.годок можна зарядити ради шість хвилин быть меншій швидкості 3,2 кВт.

Розробники стверджують, що протестували свій пример на 50 000 циклів заряду/розряду та технологія демонструє потенціал набагато краще, ніж традиційна літій-іонна плутонг. Компанія також заявляє, що технологія ефективно працює навіть вслед екстремальних температур. Не переводя дыхания Morand працює по-над масштабуванням eTechnology, щоб розробка якнайшвидше з\’явилася для комерційному ринку.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.