CATL збудує заводи з переробки акумуляторів в Європі та Північній Америці

CATL плaнує відкрити кількa зaвoдів з пeрeрoбки aкумулятoрів исполнение) eлeктрoмoбілів у Єврoпі тa Північній Aмeриці. Як пoяснив кeрівник вирoбництвa CATL Ні Цзюнь, кoмпaнія вжe вeдe пeрeгoвoри з кoнкрeтним пaртнeрoм исполнение) цьoгo в Єврoпі, xoчa йoгo ім\’я поки що маловыгодный розголошується.

«Ми шукаємо глобальних партнерів. У сфері переробки відходів, наприклад, ми ведемо переговори з європейським партнером», — цитують Ні Цзюня китайські ЗМІ. «Я безвыгодный можу розкрити, з ким саме, але ми розглядаємо можливість створення переробних заводів, і без- одного, а багатьох заводів у Європі».

CATL також шукає партнерів з переробки в Північній Америці.

Для заході в Тяньцзіні заведующий з виробництва CATL заявив, що циркулярна економіка повинна впроваджуватися получи и распишись місцевому рівні — тому переробка відходів планується неважный (=маловажный) централізовано в Китаї, а нате кількох континентах. Однак Ні безлюдный (=малолюдный) дав жодних вказівок сверху часові рамки аль масштаби планів гіганта з переробки акумуляторів — альбо ж ця заява никак не була підхоплена засобами масової інформації.

Штаты ЄС лише нещодавно ухвалив нові порядок, які, серед іншого, передбачають переробку всіх типів батарей, що продаються в ЄС. Німеччина та Угорщина виділяються як потенційні місця розташування заводів з переробки акумуляторів CATL в Європі. CATL вже має заводище з переробки акумуляторних батарей в Арнштадті, Тюрінгія. Компанія планує побудувати другий європейський заводишко з переробки акумуляторів у Дебрецені, Угорщина.  

CATL вже темпераментно займається переробкою акумуляторів у Китаї. Вслед за даними Ні Цзюня, технологія CATL може відновити понад 99% нікелю, кобальту і марганцю, що використовуються в акумуляторах, а рівень відновлення літію становить понад 90%. Однак деталі процесу, що використовується, малограмотный розкриваються у звітах.

Раніше цього року китайський виробник акумуляторів оголосив ради інвестиції в будівництво великого індустріального парку интересах утилізації акумуляторної сировини та її подальшої переробки интересах нових батарей у Фошані. У березні дочірня компанія CATL Brunp також домовилася для співпрацю з Mercedes-Benz в Китаї щодо переробки акумуляторів исполнение) електромобілів.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.