Попит на електромобілі не виправдав очікування

У вирoбництвo eлeктрoмoбілів інвeстoвaнo мільярди дoлaрів, aлe, нa думку eкспeртів, пoпит нa ниx нe відпoвідaє тaким oбсягaм вклaдeнь. Xoчa прoдaжі aкумулятoрниx aвтoмoбілів http://dolina-sukko.ru/bani-iz-brusa-pod-klyuch продовжують неухильно зростати, ці вкладення отнюдь не приносять очікуваного прибутку. Багато виробників скорочують свої плани сверху тлі високих процентних став.

Занепокоєння галузевих аналітиків поділяє й скворечник компанії Tesla Ілон Маск. Для його думку, «якщо відсоткові ставки залишаться високим ли виростуть ще вище, людям если набагато важче купити автомобіль». Це отсюда следует однією з причин уповільнення будівництва нового заводу Tesla в Мексиці.

Реагують возьми фінансову ситуацію, що склалася, й інші великі виробники. Наприклад, Honda та General Motors відмовилися від спільної розробки «доступних» електричних позашляховиків. Вартість проєкту складала 5 мільярдів доларів.

Ford нещодавно оголосив оборона тимчасове припинення виробництва F-150 Lightning. Якщо раніше електропікап збирали у три зміни, ведь з липня — у дві. Фінанси, що звільнилися, объединение направить на комерційні та гібридні автомобілі.

Серед європейських компаній щодо зниження прогнозу прибутку від електромобілів оголосив Volkswagen. Однією з причин у концерні назвали геджування цін получи сировину, які з того часу вже впали, выше зниження виробництва електромобілів. Ради даними Reuters, ціни держи літії знизилися сверху 67%. Кобальт у 2023 році подешевшав для 20%, а з травня 2022 року — удвічі.

Зниження попиту получай електромобілі спостерігається безлюдный (=малолюдный) тільки в США та Європі, а й у Китаї. Як заявив китайський виробник акумуляторів CALT, третій участок став найгіршим ради рік.

Незважаючи для тривожні дзвіночки від експертів та виробників, продажі електромобілів зростають. У третьому кварталі 2023 року постачання електромобілів накануне США вперше перевищило 300 000 одиниць. У Європі продажі зросли получи и распишись 14,3%, у Китаї — получи 22%.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.